Minden tea

Minden, ami tea.

Szülinapunkra

0
Camellia sinensis (Illusztráció: L. Kunze, Image processed by Thomas Shoepke, www.plant-pictures.de)

Camellia sinensis (Illusztráció: L. Kunze, Image processed by Thomas Shoepke, www.plant-pictures.de)

Blogszületésnapos volt a Tealevelek, immár másodszor! Születésnapunk november 19, bár így visszaemlékezve már a nagy nap előestéjén vajúdtam a blogcímmel, mert már foglalt volt a név, amire eredetileg gondoltam. De ez jobb, meg arra már nem is emlékszem.
A mostani születésnapra gondolván, holmi karácsonyfadísz-gyártás miatt megkésett a poszt… Íme az elmúlt egy év kis összefoglalója.
GoldenBlog 2009
  1. Kéne teablog kategória 🙂
Idén másodszor neveztem a blogok versenyére, a megmérettetés jó dolog. De még mindig nincs olyan kategória, amibe igazán beleillene a Tealevelek. Már csak ezért is nehéz versenyezni. Úgy gondoltam, hogy leginkább a Gasztroblogok mezőnyébe lehet bepaszírozni a teablogom, de néha nem érzem annak. Szó esik ugye itt teáról, van kóstoló, de sorra veszem a teás kellékeket, eszközöket is, a tea kultúrtörténetét, újdonságokat, röviden szinte mindent, ami a teával kapcsolatos. Ezúton szeretném kérni azt, akinek teablogja, vagy egyéb kategórián kívüli blogja van, hogy szövetkezzünk és követeljünk egy külön kategóriát!
  1. Bekerültem a Gasztroblogok 85-ös listájára
Azért büszkeséggel tölt el, hogy közel 500 nevezés közül bekerültem a legjobb 85-be, akikre lehetett szavazni. Ez szerintem egész szép teljesítmény egy szinte kategórián kívülitől. Idén először zsűriztem is, személyes kedvencem a Kísérleti Konyha c. blog. Úgy gondolom, Beatbull (a Kísérleti konyha szerzője) nagyon magas szinten űzi mind a konyhaművészetet, mind az erről való posztolást, és a tálalás, a fotók is nagyon szépek, igényesek. Mondanom sem kell, hogy a Tealevelek sajnos nem került be az első 10-be. De majd legközelebb.
  1. Tennivalók
Új kategóriát szerezni, többet posztolni (ötletem van bőven, de időm…), kipofozni az oldalt, esetleg új rovatokat létrehozni, felfrissülni.
Felkerültem a tea.lap.hu-ra, gondolom nem kell részleteznem, hogy ez a teával kapcsolatos oldalak, webáruházak, stb. gyűjtőoldala. Rajta vagyok! (Az Új linkeknél jobb oldalt, valamint a Teás oldalaknál.)
Ösztönök
Továbbra is hallgatni fogok az ösztöneimre. Néha, amikor úgy éreztem, hogy valami nem biztos, hogy beleillik az oldal tematikájába, de úgy írnék róla – általában megírtam a posztot – elég nagy siker volt. Ergo a félig kilógó anyagok is lehetnek népszerűek. Úgyhogy továbbra is megírok mindent, ami érdekel a teával kapcsolatban.
A Te véleményed
Számít! Továbbra is figyelni fogom az oldalstatisztikát, hogy kiderüljön, mi az, amit kerestek, mi az, ami népszerű, tetszik. Aki szeretne valamiről többet megtudni, nyugodtan felvethet témákat az e-mail címen! Várom a megjegyzéseket is!
Jó teázást mindenkinek! MsTea

Szólj hozzá!