Minden tea

Minden, ami tea.

Tea fotózáshoz, fotó teázáshoz!

2
Ötórai tea egy vizslával (Fotó: Peter MacDiarmid/ Getty Images)

Ötórai tea egy vizslával (Fotó: Peter MacDiarmid/ Getty Images)

Eleinte úgy gondoltam, hogy nem kell minden blogbejegyzéshez képet rakni. De nagyon hamar megváltozott a véleményem: igenis KELL FOTÓ minden poszthoz, mert az embernek kell egy vizuális input – kell egy kép, hogy legalább lássa a kedves olvasó, amit épp írásban ecsetelek. Például épp egy gyönyörű teázó magyar vizslát pink csokornyakkendőben… 🙂

Szóval ennek okán próbálkozom fotókat szerválni a cikkekhez, ami néha nem könnyű. Mert ugye nekem sincsen birtokomban sem egy szuper fotómasina, sőt néha az a tea vagy bögre, stb. sem, amiről írok (de nagyon szeretném – ezúton kérem a Mikulást, hogy hozzon jövőre is ezt-azt). Természetesen ez alól kivételt képeznek a Kóstoló rovat cikkei. Mert azokat személyes tapasztalat alapján írom.
Igyekszem magam képezni fotósügyileg is, és örömmel olvasom fiatalriporter blogját, ami nekem, amatőrnek néhol túl szakmai, de tetszik, ahogy rávilágít összefüggésekre, és mindezt kellemes humorral fűszerezi. Őszintén örülök, hogy vérbeli fotósok is teáznak! És igen, egyetértek, lehetne több tea itthon is a filterekben, áldásos lenne. Bevallom én nem bírom a brutál erős teát, de tiszteletben tartom mindenkinek az ízlését!
Egyébiránt ha már ilyen kesze-kusza eszmefuttatásba kezdtem, el kell mondanom, hogy rengetegen teázunk! A tea a víz után a második legnépszerűbb ital! Nem a whiskey, nem a kóla, és még nem is a bor fogy legjobban. No persze a boros tea az más tészta 😉 Erről írok majd egy posztot! Nagyon sok minden vár már listámon, hogy megírjam! Remélem nem fogyok ki az ihletből és a téli fellélegzés idején sok jó cikkel tudlak benneteket boldogítani!
Másrészt pedig kampányt indítok a Comic Sans betűtípus használata ellen. Mert csak.
Karácsonyi készülődés közbeni nyugtató teázós pillanatokat kívánok! MsTea
UI: Kedves Fiatal Riporter! Köszi a PG reklámot!

 

2 hozzászólás

Szólj hozzá!